Uniquen synttärimatka Lontooseen 10v!

Uniquen saavutettua 1.10 kymmenen vuoden iän, lähdimme työporukalla juhlistamaan suurta merkkipaalua Lontoon alamme arvostetuille Salon International-hiusmessuille.

Pääsimme katsastamaan messuilla eri hiusmuotitalojen uusimmat trendikokoelmat. Näytöksissä ja koulutuksissa esiteltiin uusimmat väri- ja leikkaustekniikat sekä päivitettiin klassikot.

Keskityimme messuilla eniten seuraamaan lavoilla tapahtuvia koulutuksia. Aikataulu oli tiukka sillä halusimme nähdä mahdollisimman monipuolisesti tarjontaa. Messualueella oli ainakin kymmenen pienempää lavaa, kilpailuareenat sekä sen lisäksi seminaarit jotka pidettiin suurissa satojen henkien auditorioissa. Parturikisa käynnissä…

Messuständien tarjonta oli monipuolinen ja mielikuvituksellinen hiuslisäkkeistä muotoilurautoihin. Eniten kiinnitti huomiota erilaisten hiuslisäkkeiden valtava määrä.

Porukkamme täydentyi lauantaina kun Miina ja Krista saapuivat Lontooseen.

Messupäivän kruunasi Vidal Sassoonin 65-vuotis Kävimme juhlistamassa virallisemmin Uniquen syntymäpäiviä fuusio-vietnamilaisessa: Viet-ravintolassa.

Ilta jatkui coctaileille Radio Rooftopilla. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille matkavinkeistä 😘

Erittäin tehokkaat päivät Lontoossa! Monipuolisesti työtä ja hurvittelua. Museoita, nähtävyyksiä, shoppailua ja kuplivaa! Kaikkea mitä kampaaja-nainen voi toivoa!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s