Kurssilla valmistautumassa sesonkiin

Uniquen Johanna, Annika ja Krista viettivät viikon ensimmäisen työpäivän kampausguru Sari Launiksen opissa.

Koko päivän kestäneen kurssin aikana tehtiin kampauksia toiveiden ja tulevien trendien mukaan. Tulevan kesän kampauksissa näkyy kaksi selkeää suuntaa. Pienet sirot nuttutat ja pehmeät löysät kiharat. Kampauksen trendikkäin painopiste on tänä kesänä ehdottomasti niskassa.

Erilaiset hiuskoristeet ovat supertrendikkäitä kesän kampauksissa.

Mestarin otteet…

Sitten käärittiin omat hiat ja alettiin hommiin…

Sarin koulutukset ovat vailla vertaa. Hänellä on uskomaoton määrä pientä knoppitietoa ja tekniikoita joita voi käyttää kampauksia tehdessä. Koulutuspäivän ensimmäistä kampausta teimme monta tuntia. Kävimme kampaamisen aikan läpi monta erilaista kikkaa, joita ei olisi tullut itse oivallettua.

Kesän keveät kampaukset ovat haastavia. Kuinka tehdä kevyt kampaus joka kestää muutakin kuin ”Insta” hetken! Esimerkiksi hääkampauksen tulee kestää uskomattoman paljon. Kampauksen tulee kestää lähes kellon ympäri. Juhlavieraat halaavat morsianta tunnekuohuissaan ajattelematta lainkaan miten tukan käy, kun sata muutakin vierasta onnittelee löysää niskanutturaa kantavaa juhlakalua.

Kutsuvieraiden on suotavaa kunnioittaa myös kesän juhlia siihen sopivalla pukeutumisella sekä kampauksella. Meillä Uniquella tehdään kesäisin valtavasti mm. pikakampauksia joka ei vie paljoa aikaa ja tekee juhlalookista siistin ja huolitellut. Ammattilaisina on ikävä nähdä kirkon takarivissä, kuinka kalliiseen mekkoon pukeutut juhlavieras on sitonut hiuksensa hiusdonitsilla… Hius on aina koko juhlatyylin kruunu.

Myös miehille suosittelemme 15min pikaista pyrähdystä parturissa. Siinä ajassa ehdimme esimerksksi siistiä niskan rajat ja korvalliset tai tehdä pienen groomauksen (pesu+geelaus+parran siistiminen). Näin kunnon gentleman tyyli on loppuun asti viety.

Yllä olevat kampaukset: tekijä Annika/Unique

Yllä olevat kampaukset: tekijänä Johanna/Unique

Yllä olevat kampaukset: tekijänä Krista/Unique

(Pahoittelut kuvien huono laatu!)

Kampausten tekeminen on käsityötä parhaimmillaan. Se vaatii treeniä treeniä ja treeniä. Me olemme valmiit! Kesä ja juhlavieraat, TERVETULOA!

Alla vielä pääsiäisen kuvasaldoa Annikan kampaustreeneistä

T:Uniquen henkilökunta

 

 

Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset, Koulutus, Muoti, Uncategorized Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s