Kauden lempparimme ❤️

Uniquen tiimi on valinnut jälleen kauden lempparinsa. Kerää tästä talteen omat suosikkisi! Annamme mielellämme lisätietoja tai tule testaamaan suosikkisi salongille!

Kiireiden takia blogimme ei valitettavasti päivity enää yhtä aktiivisesti, mutta seuraathan meitä somessa?

Uusimmat hiuskuvat löydät insta tililtämme-> unique_tre

Ja muuta kivaa facebookin puolelta Unique Hairdressing nimellä

Johanna

”Tuoksuton ja hienojakoinen DS Medium hiuskiinne toimii loistavasti pitkien hiusten muotoilussa ja pörröisyyden taltuttajana silti latistamatta niitä! Tämä tuote ei ota henkeen samalla tavalla kuin tuoksulliset kiinteet. Pieni raaka-aineen tuoksu häviää nopeasti!”

Krista:

”Joicon Intense Hydrator on mun tukan pelastus! Tuote syväkosteuttaa vaalennettua luonnonkiharaa hiustani latistamatta sitä lainkaan. Ja vaikutusaika on vain 3-5min. (Neiti malttamaton kun olen😊)”

Annika:

”Minun lemppari onkin laite! Tiny Blower. Tämä pieni fööni onkin oikein oiva kone kesä reissuissa. Tehoa löytyy uskomattoman hyvin näin pieneen laitteeseen. Eikä pirteä värikään ole pahasta.”

Jonna:

”Gold Curl Creme on mun lemppari luonnonkiharoiden freesamiseen! Voide tuo kauniisti kiharan esiin ja taltuttaa turhan pörröisyysen hiuksesta. Tuote sisältää sen verran pitoa että kiharat ei pienestä sateesta hätkähdä”

Anna:

”Joicon ihana uusi DEFY DAMAGE tuotesarja hoitaa, vahvistaa ja parantaa värin kestoa.

Näistä lempparituotteeni on Defy Damage Protective Shield. Käytän sitä mm. lämpölaitteiden alla. Tämä tuote antaa ihanan kiillon ja saa hiukset näyttämään säihkyvän hyväkuntoisilta.

Sopii myös hennolle hiukselle 😊

Jenni:

”Balmainin suolasuihke on vaan täydellinen biitsilookin luomiseen! Suihkaus kuiviin hiuksiin, rutistelu ja rennot laineet on valmiit.

Hyvän rakenteen kesän rentohin kampauksiin saa kun suihkutetaan tuote kosteaan tukkaan ja kuivataan pöyhien föönillä.”

Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset, Kauneudenhoito, Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti