Passion for Hair: Syksyn muotikatsaus

Muodin nälkäiset kampaajat kokoontuivat Tornihotellille viettämään iltaa Schwarzkopfin kutsumana. Saimme kuulla, mitä tämän hetken hius influenserit maailmalla ovat imeneet vaatemuodista ja luoneet tyyliin sopivia hiuksia. Teemoina oli voimaantuminen ja yksilöllisyys.

Schwarzkopf tarjosi asiakkailleen kolme erilaista tyylisuuntaa mistä jokainen varmasti löytää itselleen jotain uutta ja mielenkiintoista syksyn tyyliinsä.

Jokaisesta tyylisuunnasta oli tehty ns. Catwalk- sekä Salonversio.

Global tribe=Kulttuurien sekoitus on inspiroinut tätä tyyliä. Maailmalla matkaavat ihmiset yhdistävät rohkeasti eri kulttuurien vaikutteita. Maya tyylinen Poncho puetaan leopardikuosisten kenkien ja Folkhenkisten korujen kanssa. Enää ei pueta yhtä näyttävää kuosia tai asustetta selkeiden yksiväristen vaatteiden kanssa, vaan annetaan näkyä koko kirjo! Taaksepäin painottuvat leikkaukset ja kampaukset ovat tämän tyylisuunnan punainen lanka. Hiuksissa sekä vaatteissa saa olla tekstuuria ja erikoisia yhdistelmiä.  Yksilöllisyys on in! Jokainen saa toteuttaa omaa tyyliään.

Newformal= on saanut inspiraation Marc Jacobsin Catwalk näytöksestä. Näytöksen malleilla nähtiin pitkästä aikaa lyhyeksi leikatut hiukset. Tyylisuunnassa tärkeää on selkeys, voimakkaat tummaa puhuvat värit, minimalistiset, selkeät leikkaukset, yksilöllinen räätälöity hiustenleikkaus. Pukeukeutumisella ilmennetään vahvuutta. Isot silhuetit vaatteissa.

 

Boheemit kampaukset jatkavat syksyn ja pikkujoulukauden voittokulkuaan. Rennot pikakampaukset jossa erilaiset solmut, nyörit ja punonnat tehdän hiuspuuteria ja kuivashampoota apuna käyttäen ovat täydellisiä suomalaiseen hiuksen ja pikkujoulukauteen.

Igora take over

Igora take over= nordic noir, inspiraatiota pohjoismaisista poliisisarjoista. tummanpuhuvaa, paljon pigmenttiä sisältävät kalliin täyteläiset värit. Selkeälinjaiset leikkaukset ja viimeistelyt antavat kaiken kunnian upeisiin hohtaviin tummiin väreihin. Tässä lookissa näimme ihania uusia väriyhdistelmiä mm. tummaa syvää vihreää yhdistettyvä liilaan, purppuraan ja mustaan. Äkkiseltään kuultuna sinisen, vihreä ja liilan sävyiset hiukset pelottavat montaa kuluttajaa, mutta oikein toteutettuna väreistä tulee hienostuneita ja tyylikkäitä. Tänään töissä puhuimmekin jo asiakkaidemme kanssa kauden uusista sävyistä ja kuvat nähtyään kaikki olivat yllättyneitä kuinka luonnollisen näköisiä tälläisetkin värjäykset ovat.

Unique

 

 

 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s