Aurinkoinen opiskelupäivä

Uniquen jengi vietti aurinkoista kesäpäivää koulutuksen parissa. Olimme kutsuneet alamme huippukouluttaja V-P Syväojan liikkeeseemme pitämään meille koko päivän mittaisen workshop koulutuksen. V-P:n ammattitaito on aivan omaa luokkaansa. Tuhansia koulutuksia itse pitäneenä, maailmalla kouluttautuneella kampaajalla on näkemystä ja kokemusta jota ei voi muuta kuin ihailla. Yleensä tämän tyyppiset koulutukset järjestetään aina Helsingissä, mutta me halusimme järjestää päivän, joka oli vain meitä varten.

Leikkauskoulutus päivän tavoitteena oli, että jokainen saa varmuutta tekemiseensä ja uusia tekniikoita käyttöön leikkauksiin joita tällä hetkellä kysytään ja mitä tulevaisuudessa tullaan katukuvassa näkemään. Kotitehtävänä oli miettiä, missä tarvitsemme lisää valmennusta ja millaiset hiustyylit meitä inspiroi tällä hetkellä.  Yllättävän paljon kaikilta miltä löytyi samoja Pinterest valokuvia kun kokoonnuimme kuvia katsomaan.

Aamupäivän keskityimme lyhyisiin miesten ja naisten hiuksiin…

Kerrankin oli aikaa kunnon lounaalle. Se nautittiin tietysi Uniquen luottopaikassa Pure Bitessä!

Iltapäivä oli varattu puolipitkille ja pitkille hiuksille ja erilaisille kerrostustekniikoille.

 

Päivän aikana saimme paljon uusia tekniikoita ja apuja tehdä joitakin leikkaustekniikoita helpomman kautta. Myös ergonomia puhutti. Kuinka sormien asento vaikuttaa leikkaukseen ja se mihin käsi taipuu. Uniikki päivämme siis oli erittäin antoisa!

Tämän tyyppinen yhdessä tekeminen ja kouluttautuminen on meille on hirmu tärkeää . Saimme rauhassa porukalla miettiä ja ratkoa erilaisia ongelmakohtia, seurata toisten työskentelyä ja samalla rupatella rennosti niitä näitä.

Iso kiitos V-P:lle ja mahtaville hiusmalleillemme!

t:Uniquen tiimi

Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset, Koulutus, Muoti, Ruoka, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s