Kevät = Koulutus

Uniquen tiimille kevään varma merkki on kauden koulutukset. Taas mennään tukka putkella koulutuksesta toiseen, kun on kova halu oppia uutta ja terästää vanhaa. Tällä viikolla Annika, Krista ja uusin vahvistuksemme Karita kouluttautuivat vaaleiden värien haasteisiin.

Vaaleat hiusvärit ovat työssämme yksiä vaikeimpia. Vaikka äkkiseltään ajattelisi, että blondi on blondi mutta sävyjä on kymmeniä ellei satoja erilaisia… On kylmää, lämmintä, ruusukultaa, vivahteikasta, laventelia yms yms… Sitten tämän kaiken lisäksi haastetta tuo vaalennusväreihin hiuksen kunto, mitä hiuksiin on aikaisemmin tehty, mahdolliset metallikertymät (kuten kupari) ja ulkoapäin tulevat haittatekijät kuten saasteet, sävyttävät pesu- ja muotoilutuotteet, kloori jne.

Koko päivän kestäneessä koulutuksessa pureuduimme näihin kaikkiin ongelmatilanteisiin ja saimme loistavia ideoita ja ohjeita ongelmatilanteisiin.

Hiusväri ennen

Hiusväri jälkeen

  

Hiusväri ennen

Hiusväri jälkeen

Illaksi kipitimme porukalla Tampere-taloon kuulemaan kauden trendit a´la Miraculos! Ja niinhän se on! Ysäri vibat näkyy niin pukeutumisessa kuin hiuksissa tänä keväänä ja kesänä enemmän ja enemmän. Hiusväreissä saa olla suuria kontrasteja ja räikeita osioita. Ero 90-lukuun on se, että nykypäivän värit ja tekniikat ovat hiusta kunnioittavia. Pinkin tehostevärin saa haalistumaan pois ilman, että tarvisi saksia heilautella seuraavalla kampaajakäynnillä.

Voimakkaita hiusväriosioita yhdistetään pehmeisiin hiusväreihin. Oikeaoppisella värisommittelulla saadaan aikaan mielenkiintoisia ja tyylikkäitä värikokonaisuuksia vaikka yksittäisen osion väri olisikin jotain todella räväkkää. Leikkauksissa yhdistetään teknisesti selkeitä linjoja ja pehmeyttä joilla saadaan luotua jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopiva kokonaisuus.

Miraculos oli launchannut myös 4 upeaa UV hiusväriä! Tällaisiä värejä ei ole aikaisemmin nähty. Päivänvalossa väri näyttää täysin luonnolliselta mutta illalla yökerhoon tai hohtokeilaamaan mentäessä tukka alkaa sananmukaisesti loistaa!!!

Miesten hiuksissa luonnollisuus  ja rentous korostuu. Ananastukat saavat väistyä rennompien ja boheemien hiusten tullessa kesää kohti tilalle.

Uutta intoa puhkuen: Uniquen tiimi

Kuvat: Unique ja Miraculos
Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset, Koulutus, miehet, Muoti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s