Uusia tuulia Uniquella

Vaikka pakkaset paukkuu, kevät alkaa näkyä ja tuntua jo joka puolella. Kevät tuo mukanaan uutta myös Uniquelle! Pian alkavat kevään odotetut koulutukset, johin henkilökunta on ilmottautunut taas todella innokkasti. Kevään aikana henkilökuntapuolella tulee myös muutoksia.

Uniquen ihana Miina siirtyy äitiyslomalle muutaman viikon kuluttua. Viimeiset ajat Miinalle ovat nyt varattavissa puhelimitse. Toivotamme hänelle ihanaa vauvantuoksuista kevättä ja kesää!

Kevään aikana remmiin hyppää muutama uusi kasvo! Ensimmäisenä esittelyssä on Karita! Karita tekee Uniquella toistaiseksi töitä vain torstaisin ja perjantaisin sillä häntä kaivataan myös toisaalla.

Alla Karita kertoo hieman lisää itsestään:

Nimeni on Karita ja olen pian 25 vuotta täyttävä (enkä ajatellut siitä enää vanhetakaan) hiusmuotoilija, meikkaaja ja microblading-artisti Hämeenkyröstä. Olen kolmen karvakorvan ”mamma”, joiden kanssa ystävieni ja avomieheni lisäksi tykkään vapaa-aikani kuluttaa. Harrastan autossa ja suihkussa laulamista, sekä kuntokuurin aloittamisen ahkeraa suunnittelua.
Olen toiminut hiusalan töissä nyt kaksi vuotta, mutta minulla on ollut palava intohimo kauneusalaa kohtaan niin kauan kun muistan.
Luonteeltani olen rennon rempseä höpöttelijä, huonon huumorintajun omaava iloinen blondi (sanan kaikissa merkityksissä). Rakastan tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa, ja tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Omaan mielestäni melko hyvän ihmislukutaidon, joten osaan toimia erilaisten asiakkaiden kanssa eri tavoin.
Hiusmuotoilijana olen luova. Mielikuvituksellani ei ole rajaa, ja rakastan tehdä räväköitä muutoksia!

Meikkaajana olen tarkka ja huolellinen enkä pelkää käyttää värejä.

Microblading-urani on vasta alussa (kävin Universal Beauty koulutuksen helmikuussa 2017), joten itseni määritteleminen sillä saralla on vielä vaiheessa. Kuitenkin pyrin kaikessa tekemisessäni olemaan viimeisen päälle asiakaspalvelija, joka huomioi ja kuuntelee jokaisen asiakkaan tarpeet.

Lopuksi vielä Microbladingista. Uniquessa saatavana minun tänne tultuani nyt uusi palvelu! Microblading on kulmakarvojen pigmentointitekniikka, jossa omien kulmakarvojen sekaan tehdään nanoneuloista koostuvalla erikoisterällä ja pigmenttiaineella karvoja muistuttavia viivoja. Microblading eroaa perinteisestä pigmentoinnista pysyvyydeltään ja tekniikaltaan hyvinkin paljon. Pigmentointi tehdään syvemmälle ihoon kuin microblading, ja on näin ollen pysyvämpi tekniikka. Microblading pysyy ihotyypistä riippuen ihossa noin vuoden, minkä jälkeen se voidaan vahvistaa. Pigmentoinnit tehdään pigmentointikoneella, microblading manuaalisesti käsin kertakäyttöisellä, steriilillä terällä. Kulmat suunnitellaan asiakkaan mieltymysten ja kasvonpiirteiden mukaan huolellisesti piirtämällä meikkikynällä. Itse viiltämisvaiheessa käytetään nestemäistä tai geelimäistä puudutetta, mutta silti kipuun vaikuttaa paljon asiakkaan oma kipukynnys. Ensimmäisen tekokerran jälkeen kulmat täytyy vahvistaa aikaisintaan neljän viikon päästä, jotta pidempi pysyvyys voidaan taata. Microbladingilla saadaan aikaan kauniit ja erittäin luonnolliset kulmat. Ne tehdään helpottamaan meikkaamista, täyttämään asiakkaan harvoja tai olemattomia kulmakarvoja, saamaan asiakas näyttämään huolitellulta myös ilman meikkiä ja tuomaan ilmettä kasvoihin.

Toivotan kaikki uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi palveltavakseni Uniqueen Tampereelle! Minut löytää paikalta aina torstaisin ja perjantaisin.

Kampaamoaikoja voi varata puhelimitse ja netistä!

Microblaiding kulmiin konsultaatiot ja varaukset toistaiseksi puhelimitse 😉

Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset, hiusväri, Kauneudenhoito, Microblading, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s