Hyvää tuoksutonta uutta vuotta!

Uusi vuosi toi tullessaan kampaamolle mukavia uutuuksia! Myyntiin saapui ihana SUOMALAINEN hajusteeton tuotesarja DS!

Yhä useammin asiakkaiden kanssa keskusteltaessa puheissa tulee esiin kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys. Asiakas on itse herkistynyt tai lähipiirissä on tuoksuille herkistyneitä ihmisiä. DS-sarja on Suomessa kehitetty korkealuokkainen tuotesarja josta kaikki turhat raaka-aineet on karsittu pois. Tuotteista löytyy vain tarkkaan valittuja raaka-aineita joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen.

Puhtaasti, mutta tehokkaasti –laadusta tinkimättä!

DS-sarjasta löytyy kaikki, tarvitsitpa sitten pesuaineita, hoitoja, mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea, jokaisen oman hiustyypin tarpeisiin.

Tämän sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen.

Color  Blond

Sarjasta löytyy 3 eri shampoota ja hoitoa. Tätä sarjaa kehitettäessä kuluttajia on selkeästi kuunneltu ja hoitoaine pullo on 50ml pienempi kuin shampoo.

Kosteuttava värisuoja-sarja pitää hiusvärin kirkkaana ja elinvoimaisen näköisenä. Hius tuntuu pehmeältä ja se on helposti kammattava. Sisältää UV-suojan.

Volume-sarja on koostumukseltaan kevyempi ja soveltuu hyvin hennolle suomalaiselle hiukselle. Hius pysyy kuitenkin pehmeänä näitä tuotteita käytettäessä. Sisältää UV-suojan.

Blond-sarja taittaa vaaleista hiuksista erittäin tehokkaasti ei-toivotut lämpimät vivahteet ja tekee hiuksista raikkaan vaaleat jälleen. Hoitoaineen teho riittää selvittämään vaalean hiuksen takut tekemättä niistä latteita. Sisältää UV-suojan.

Volume  Mineraalienpoisto

Mineraalinpoisto-käsittely

DS-sarjasta löytyy myös erittäin mielenkiintoinen kolmivaiheinen hoito kampaamossa sekä kotona tehtäväksi. Ajan saatossa hiuksiin ja hiuspohjaan kertyy epäpuhtauksia ilmansaasteista, muotoilutuotekertymistä, mineraaleista kuten kloori, kupari ja rauta yleisimpinä. Vaaleissa hiuksissä tämä näkyy usein värin sameutena. Hius saattaa jopa esimerkiksi vihertää. Kolmivaiheisella mineraalinpoisto-käsittelyllä hius syväpuhdistetaan täydellisesti.

MuotoiluViimeistely

Muotoilutuotteet

Sarjasta löytyy laaja valikoima viimeistely- ja muotoilutuotteita:

Jätettävä hoitoaine, seerumi, naamio, muotoiluvoide, lämpösuojasuihke, matta vaha, kampausneste, kuitugeeli, suolasuihke, rakennesuihke, vaahto, keskivahva tuen antava lakka ja vahva lakka viimeistelyyn.

Tuotteiden hinnat: 19,90-22,90€

Me olemme jo löytäneet luottotuotteemme, tule sinäkin hakemaan omasi!

Tiesitkö, että liikkeessämme on ollut käytössä jo jonkin aikaa myös suomalainen tuoksuton värisarja SensiDo? Tällä sarjalla pystytään toteuttamaan kaikki perusvärjäykset mutta myös upeat vaaleat, peittämään harmaat, luomaan kirkkaat kestävät punaiset kuin tekemään kevytvärihuuhtelukin.

DS

Kuvat ja lähteet: Sim Finland

ps: muistakaa seurata meidä myös instassa! Löydät meidät nimellä Unique_tre

Kategoria(t): Hiukset, hiusväri, Kauneudenhoito, Koulutus, Muoti, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s