3 in 1 koulutuksen huippuviikko

Tämä viikko on ollut koulutuksen huippuviikko. Kolme koulutusta sattui samalle viikolle. Nyt on Uniquen henkilökunnan tieto ja taito taas päivitetty viimeisimpien trendien ja tekniikoiden osalta.

Kokosimme alle pääpiirteet tulevan kauden trendeistä!

-Metallihohto: ylellisyys, hohtavat meikit, kullan hopean ja ruusukullan yhdistäminen niin vaatteissa, koruissa kuin meikeissä
-Luonnoliisuus: Pehmeät luonnonmukaiset värit, hiusta hellivät luomuhoidot, nuorekas terveeen ja kiiltävän näköinen hius.

Hiukset: Kulta, kupari, pronssi, metallinhohto ja huurteisuus. Kiharat niin muotoiluraudoilla tehdyt kuin hiuksen oman kiharan esiintuominen on tämän kauden top juttu. Enää hiusta ei tarvitse raudottaa suoraksi vaan antaa oman luonnollisen taipuisuuden näkyä. Vaaleat hiusvärit ovat vivahteikkaita kylmiä tai sitten pehmeän kullan ja perikan sävyisiä. Punaiset taittuvat kupariin ja ruskeat ovat hyvin hyvin luonnollisen sävyisiä.

Lyhyet hiukset: Saavat olla todellakin lyhyet. Pehmeyttä ja naisellisuuttaa lyhyisiin hiuksiin saadaan jättämällä pehmeyttä hiusrajoille ja etuosaan. Kauniit pehmeät värit tukevat hyvää teknistä leikkausta.

Puolipitkät hiukset: Long bob jatkaa voittokulkuaan. Hiusmalli saa uutta twistiä kun sitä kerrostetaan päältä tai föönataan kuivaksi softeria apuna käyttäen. Tällä tavalla suorastakin hiuksesta saadaan luontuva.

Pitkät hiukset: Vahvalinjaisia leikkauksia ja pehmeitä värejä. Pitkää hiusta saa muokattua ajan henkeen leikkaamalla omaan tyyliin sopivat otsahiukset.

Otsatukat: Kaikenlaiset otsahiukset ovat in. Pitkät jotka asettuvat verhomaisesti keskijakauksen moleemmin puolin tai erittäin lyhyt otsatukka tuovat mukavaa vaihtelua.

Kampaukset: Glitter ja hiuskoristeet! Enemmän on enmmän, toimii tämän pikkujoulukauden kampauksien ohjenuorana. Tyhjennä halpahallin alelaarin koko koruloisto kerralla päähän! Ei jää epäselväksi kenellä on BILEET!   Gitteriä tullaan loppuvuonna näkemään paljon mm. jakauksen kohdilla. Kampauksissa rosoinen mattainen pinta yhdistyy sileään ja kiiltävään. Letit ja punokset pitävät pintansa. Pikkuletit ovat saapuneet katukuvaan!

Meikki: Kimalteet ja korostustuotteet ovat kauden tärkein juttu. Panostetaan hyviin laadukkaisiin pohjustustuotteisiin jotka saavat meikin pysymään pitkään paikallaan. Iho näyttää raikkaalta ja kuulaalta.  Juhlaan lisätään reilu annos glitteriä poskipäille ja silmäkulmiin.

    
Jos kiinnostuit ja haluat kuulla sekä nähdä lisää kauden trendeistä; Unique järjestää lauantaina 7.10 Studio Gracen kanssa yhdessä hius- ja muotitapahtuman. Illan aikana tullaan näkemään lähes 40 erilaista hiustyötä sekä vaateuutuuksia.

Jos  haluat olla mukana tässä upeassa kutsuvierastapahtumassa ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Syysterveisin: Uniquen tiimi

 

kuvat: Pinterest, Wella, Loreal, Kc koulutukset
Kategoria(t): Hiukset, Kauneudenhoito, Koulutus, Meikit, Muoti, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s