Kevätkuulumisia

Kevät etenee hurjaa vauhtia. Ensi viikonloppuna vietämme jo vappua!

Tällä viikolla Uniquen henkilökunnasta Jessica, Miina, Annika ja Anna kävivät katsomassa ja kuulemassa Lorealin tulevan sesongin trendejä ja oppimassa uusia tekniikoita.

Kesän kuuma kolmikko on: Kesä, Keveys ja Kerrostus!

 

Tulevissa trendikkäissä hiusväreissä tullaan näkemään edelleen latvaa kohti vaalenevia värjäystekniikoita. Ei enää kovin voimakkaita Balayage tekniikoita. Vaaleaksi värjätyt hiukset saavat olla pehmeämmän ja luonnollisemman värisiä kuin aikoihin. Hiusvärjäyksiin saadaan uutta jujua myös erilaisilla hieman ehkä epätavallisemman värisillä sävyosioilla. Ne voidaan kammata esiin tai enemmän piiloon oman sen hetkisen fiiliksen mukaan. Tällaisia värejä tullaan näkemään kesällä mm. korallina ja pinkkinä. Värit voidaan tehdä tänäpäivänä nopeammin poishuuhtoutuvilla suoravärihoitoaineilla tai kestävämmillä väreillä.

Kesää kohti mentäessä hiustenleikkauksissa tullaan näkemään enemmän kerrostettua leikkausta. Hiuksen oma luonnonkihara saa tulla esiin ja sitä voidaan korostaa käyttämällä oikeita kiharatuotteita sekä kuivaamalla hiukset esimerkiksi fööniin kiinnitettävällä softeri suuttimella. Monet tuotevalmistajat kehittelevät tällä hetkellä kiivasta tahtia uusia kestokihara-aineita, mutta vielä joudumme odottelemaan niiden tuloa hetken aikaa. Kestokiharaa voidaan tällä hetlkellä tehdä permanenttiaineella värjättyynkin hiukseen vaurioittamatta hiusta liikaa. Kiharan muotoa voidaan hakea erilaisilla rullilla ja rullaustekniikoilla, mutta myös esimerkiksi patukoilla ja eri lettityksillä.

Miesten hiusmuodin uskotaan kääntyvän pikkuhiljaa jälleen rennompaan suuntaan. Hiusmalli saa kasvaa kauttaaltaan pidemmäksi tai vain esimerkiksi vain takaa/niskasta. Viimeisimmän trendiaallon perässä juokseville miehille leikataan tällä hetkellä hipsteriotsis!

Vappuna tulee kuluneeksi jo kolme vuotta kun saimme avaimet käteen nykyiseen liiketilaan. Kampaamolla tehtiin pääsiäisen pyhinä myös hieman hyllyremonttia. Vanhat valkoiset shampoohyllyt saivat väistyä uusien seinään kiinnitettyjen hyllyjen tieltä.  Nyt tila näyttää paljon avarammalta. Tuotteet ja kunniakirjat mahtuvat siististi esille.

Uniquen Anna ja Annika kokoustivat Forssassa alamme hiusyhdistyksen Intercoiffure Mondialin kanssa. Yhdistyksen vuosikokouksen lisäksi tapahtumassa nähtiin kollegoiden tekemää hiustaidetta ja vietettiin rentoa yhdessäoloa hyvän ruuan ja erittäin mielenkiintoisten keskustelujen merkeissä.

Myöhemmin keväällä Anna ja Annika suuntaavat samaisen yhdistyksen kautta Japaniin Intercoiffuren maailmankogressiin. Osaka/Kioton matkalla on luvassa viisi tiukkaa päivää alamme huippujen seurassa. Matkan aikana on kokouksia, näytöksiä ja illanviettoja. Uniquen Anna pääsee myös osaksi Junior tiimiä tekemään yhden hiusnäytöksen Japanissa.

Tästä matkasta tulette kuulemaan vielä paljoin lisää!

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä meillä on teille pieniä uutisia:

Iloisia uutisia vauvarintamalla! Uniquen Johannalle on tulossa perheenlisäystä heinäkuun puolella. Olemme erittäin iloisia asiasta ja toivomme Johannalle mukavia vauvantuoksuisia viikkoja kesäkuusta alkaen. Voit kysyä puhelimitse mahdollisia vapaita aikoja Johannalle ennen mammalomalle jäämistä.

Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset, hiusväri, Koulutus, miehet, permanentti, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s