Keväinen punastus

Eilen illalla Uniquen henkilökunta jatkoi työpäivän päälle matkaansa Tampere-taloon katsastamaan kevään ja tulevan kesän hiustrendit alá KC Professional.

 

KC:n uusimman kokoelman nimi on BLUSH eli punastus. Näin kampaajan näkökulmasta pitkään jatkuneen erittäin kylmien jopa harmaiden hiusvärin jälkeen punertavat vaaleat hiukset näyttivät kaikkien mielestä erittäin ihastuttavilta ja raikkailta. Yleensä olemme tottuneet näkemään punaisten hiusten aikakauden aina syksyn tullessa eikä näin keväällä.

Kevään hiustrendeissä tullaan näkemään kauniita teknisiä hiustenleikkauksia. Hiuksiin on leikattu rakennetta, jolla saadaan liikkuvuutta ja oikeisiin kohtiin kohotusta. Kaikista leikkauksista voidaan varioida sopiva malli sekä aikuiselle että nuorelle asiakkaalle. Väreissä näkyvät lämpimät, utuiset, puuterimaiset punasävyt  korostavat asiakkaan persoonaa.

Ja on totta mitä jo kaduilla huhutaan… permanentit tekevät paluun! On kasvanut kokonaan uusi sukupolvi jolla ei ole mitään hajua, mikä edes on permanentti. Saati, että sellaista olisi näille 2000-luvun alun nuorille kampaamossa ehdotettu. Permanenttiaineet ovat edelleen saman tyyppisiä mutta rullaustekniikka on muuttunut ja nyt hiuksen hyvä kunto permanentin jälkeen on tärkeä asia. Tähän onkin kehitelty monen tukkurin lanseeraamia erilaisia hoitokäsittelyitä.

Suuressa suosiossa ovat edelleen lämpötyökaluilla tehdyt kiharat, jotka voivat kestää hiuksissa oikein ylläpidettynä jopa viikon. Allaolevassa kuvassa microstickillä koulutuksessa tehdyt kiharat.

Tänään pääsimme jo testaamaan asiakkaillemme näitä uusia leikkaustekniikoita ja sävytyksiä. We like!

Kevät saa tulla, olemme valmiita!

– Unique team

Kuvat: KC Professional

 

 

Kategoria(t): Hiukset, hiusväri, Kauneudenhoito, Koulutus, Muoti, permanentti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s