Tiptap tiptap, mitä ihmettä?!

 

PiPiPiPikkujoulut! Lauantai-ilta oli pyhitetty työporukan pikkujouluille! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;D

Joulunalusaika on yksi kiireisimmistä sesongeista alallamme, joten aikataulujen yhteensovittaminen on paljon helpompaa vuoden vaihteen jälkeen.

Jäimme porukalla työpäivän jälkeen valmistautumaan iltaa varten liikkeellemme hyvän ruoan ja juoman parissa. Samalla laittauduttiin ja jännitettiin illan kulua. Osa varmaan oli nähnyt ennalta painajaisia meidän ensimmäisestä aktiviteetistä! Meillä on ollut tapana tehdä ensin jotain kivaa yhteistä ajanvietettä ennen kuin mennään syömään. Ajatuksena onkin että sen tekemisen täytyy olla jotain uutta ja erikoista, jota emme ole aikaisemmin tehneet! Tällä kertaa valinta osui pakohuonepeliin nimeltä Lockdown.

wp-1486315917448.jpg

Niille joille pakohuoneet eivät ole tuttuja, niin tässä lyhyt kuvaus: Room escape on tosielämän pakohuonepeli, jossa ryhmä lukitaan huoneeseen ja tarkoituksena on tunnin aikana ratkaista erilaisia pulmia ja tehtäviä päästäkseen ulos.
Pelihuoneessa tiimityö on tärkeää päämäärän saavuttamiseksi ja huoneesta ulos pääsemiseksi ajan puitteissa. Havainnot ja ryhmän ongelmanratkaisu- ja päättelykyky vievät pelissä eteenpäin. Lukot aukeavat ja peli etenee ryhmän yhteistyöllä.

Me tehtiin se! Päästiin ulos! Huhhuh!

Kokemus oli kaikille porukassamme uusi, emmekä tieneet täysin mitä odottaa. Mahtavan tiimityöskentelyn (ja kauhean panikoinnin) tuloksena, pääsimmekin pihalle huoneesta helpottuneiden ja adrenaliinisekaisten tunteiden keskellä. Aikaakin jäi vielä yli 10min!! Mahtava kokemus ja monen meidän mielestä pakohuoneita pitää koittaa tulevaisuudessakin 🙂

img_2188

Pakohuoneesta matkamme jatkui syöminkeihin ravintola Muusaan, joka sijaitsee Olympia-korttelissa. Ruoka oli hyvää – kuten myös toistemme seura. Maisteltua tuli mm. Muikkupitaa, karamellipossua sekä falafelia. Jälkkäriksi bataatti-kurpitsajuustokakkua (joka mun mielestä maistui ihan mun jouluna tekemältä bataattilaatikolta :D:D ) Kaiken kaikkiaan paikkana ja kokemuksena miellyttävä, joskus voisi mennä sinne ihan drinkeille ja livekeikkoja katsomaan! Suosittelen tutustumaan paikkaan ja keikkakalenteriin!

wp-1486315865599.jpg

Täydet vatsat antoivatkin meille voimia lähteä Tampereen yöhön ja ilta jatkuikin pitkälle yöhön drinkkien ja hyvän meiningin kera 🙂 Mahtava ilta kaiken kaikkiaan ja tällä porukalla pikkujouluja olisi mukava viettää useamminkin 🙂 Ehkä seuraavaksi on kuitenkin firman kesäjuhlat?!

Typerien kysymysten tietovisa 😀 Onneksi kaikille oli palkinnot!

wp-1486315815442.jpg

image

Seuraavaan kertaan!

T:J

Mainokset
Kategoria(t): Henkilökunta, Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s