Arkikampaushaaste vk4

Minulla taitaa olla liikkeen pisimmät hiukset tällä hetkellä. Itsellänikin on välillä ongelmia sen kanssa kuinka kerkiän tukkani aamulla laittamaan. Nyt olen keksinyt nämä ihanat pienet silkoniset kuminauhat joilla voi taiteilla ihan suoraan tukkaan kaiken näköstä eikä mene kauheasti aikaa aamulla pohjien tekoon raudoilla.

Pohjalla tykkään käyttää omassa tukassani Balmain kuivashampoota tuomaan tuuheutta ja tekstuuria hiuksiin. Samalla sillä saa boostattua tukkaa fressimmäksi jos ei ole ehtinyt hiusta pesemään. Kiinnitykseen käytän Joicon Shaping & finnishig spraytä, koska sillä saa keskivahvan tuen, mutta se jättää hiuksen vielä eloisaksi ja muotoiltavaksi. Näillä kolmella pärjää mainoisti aamulla kun on kiire.

1.

Tässä ensimmäinen aamukampaus millä saa tukan kivan näköisesti kiinni: Tee sivujakaus,  ota kolme osiota siten että takaosat ovat omansa ja jakauksen isompi puoli yksi osio.  Nyöritä jokainen osio omanaan poispäin kasvoilta (eli jaa jokainen osio kahteen ja kieputa osioita samaan suuntaan samalla kun kieputat niitä toistensa ympäri) ja kumpparilla kiinni. Sitten yhdistä taaimmaiset osiot toisiinsa nyörittämällä nekin keskenään . Voit vielä kiinnittää ne parilla pinnillä yhteen. Edessä olevan nyörityksen voit sitten kiinnittää pinneillä taakse korunomaisesti. Ja lakkaa päälle!

2.

Kampaus numero kaksi on vielä helpompi. Ota ensin puolet hiuksista ja tee puoliponnari, sitten ota loput hiukset ja tee toinen ponnari puoliponnarin alle. Sitten revi keskelle jäänyttä osioo hieman auki ja kiristä lopuksi ponnari vetämällä hiuksia, saat aikaan pienen pallon. Tee uusi kumppariponnari noin 10cm päähän samaan kohtaan edellisten alle ja revi sekä kiristä ponnaria samalla tavalla kuin edellistä. Jatka näin latvaan asti niin kauan kuin tukkaa riittää. Tämän kampauksen asettelen niin että se laskeutuu toisen olkapääni ylitse eteen. Kivan lisän saisi kun vaihtaa ponnarien väriä osioiden välissä!

img_2238

  3. Suttunuttura .

Tähän tarvitset muutaman pinnin n. 6kpl riittää. Tässä voit kumilenkin avulla määritellä kuinka korkealle haluat nutturan painopisteen. Itse teen tämän hyvin vapaalla kädellä, en käytä harjaa. Nostele sormilla tukka siihen kohtaan kun haluat  ja kun löydät hyvän kohdan pistä kumilenkillä kiinni rennolle ponnarille. Sitten pyöräytät loppuosan sekaisesti lenkin ympärille ja pinneillä kiinni ja paljon lakkaa päälle. Alle voi laittaa kuivashampoota paljon! Muista se saa ja pitää näyttää sekaiselta! Itse tykkään hieman repiä nutturan hiuksia niin että ne osa roikkuu sieltä täältä.

img_2250

4.Twistaus

Tämä kampaus tehdään kolmella osiolla. Tähänkin tarvitset vain kumilenksuja. Ensimmäiseen osioon otettaan puolet hiuksista, kiinnitä ne takaraivolle puoliponnarille (minä tein puoliponnarin hieman sivuun) ja käännä ponnarin loppuosa kerran yläkautta hiusten läpi. Sen jälkeen revi tukkaa hieman löysemmälle ponnarista ja kiristä ponnaria jotta kampaus ei ”lässähdä” liikaa. Yhdistä yläosa seuraavaan osioon jonka laitat taas ponnarilla kiinni ja pyöräytä kerran loppuosa taas hiusten läpi ja revi ja kiristä. Ja kolmas osio samalla tavalla. Lopuksi paljon lakkaa ja muutama pinni jos joku repsottaa pahasti.

img_2243

5. Pallerot

Itse tykkään jättää edestä pienen osion käyttämättä jonka voin sitten nyörittää tai letittää lopuksi koristeeksi kuten kuvassa.  Elikkäs tee ihan normaali ponnari sinne mihin haluat. ja lisää lenksuja tasasin välimatkoin latvaan asti jokaisen lenksun kiinnityksen jälkeen revi osiota hieman joka suunnasta ja lopuksi kiristä ponnaria ylöspäin niin saat kivoja palleroita aikaiseksi.

img_2246

Tässä olisi minun vinkit pitkätukkaisille tälle viikolle, Jessica kiittää ja kuittaa. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mainokset
Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset, Kauneudenhoito, Koulutus, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s