Kevään koulutuksissa

Kevät toi, kevät toi…. koulutukset !!! Taas on se ihanan inspiroiva aika vuodesta kun aurinko alkaa paistamaan ja päivät pidentymään. Tulee himo siivota, sisustaa, uusia vaatekaapin sisältö ja tietysti tukkatyyli. Vietimme tällä viikolla useamman illan alamme koulutuksissa katsomassa miltä tulevan kevään ja kesän hiusmuoti näyttää.

Loreal: Loreal on inspiroitunut jälleen tänä keväänä taiteesta. Hiuskokoelman inspiraatio haettiin taiteilija Kazimir Malevichilta, joka vuonna 1913 alkoi kehittämään uudenlaista taidetta. Taiteessa käytettiin geometrisiä muotoja ja selkeitä perusvärejä.

april 2008

Malevich-Suprematism

2016/03/img_8612.jpgNaisten hiustrendit: Burgundin punaista, viileää vaaleaa, 70-luvun inspiroimaa viimeistelyä: rentoa kuohkeaa lainetta tai aivan suoraksi viimeistelty look.

Miesten hiusmuoti: Ananastukat alkavat väistyä pidempien hiusmallien tieltä. Toisaalta pääliosat lyhenevät ja saavuttavat samaa mittaa sivu- ja niskapituuksien kanssa. Niin hassulta kuin se kuulostaakin miesten otsatukat tekevät tuloaan! Se ei tarkoita kuitenkaan suoraan alas kammattua otsatukkaa vaan etuosaa joka saa laskeutua kasvoille päin. Etuosaa voidaan pörröttää, kammata ja viimeistellä muotoilutuotteilla sivuun päin.IMG_8623

Kampausmuoti: Paljon punontoja, letit jatkavat trendikkäinä osina kampauksissa. Nutturoissa painopisteet ovat niskassa.

2016/03/img_8617.jpgIMG_2592IMG_2607

2016/03/img_8629.jpg

2016/03/img_8627.jpg

2016/03/img_8625.jpg

IMG_2624

KC Collection: Inspiroituu voimakkaasti 70-luvusta. Sävyt hiuksissa ovat murrettuja ruskeita. Vivahteet sulautuvat toisiinsa tehden hiusväristä elävän ja mielenkiintoisen. Blondeista tulee brondeja ja tummatukkaiset saavat sävyinspiraation munakoison ja liilan vivahteista

Suede_1 Suede_2 Suede_3 Suede_4

Niin miesten kuin naistenkin leikkauksissa rakenteellisuus ja kerroksellisuus palaa muotiin pikkuhiljaa. Toisaalta aivan lyhyissä malleissa ns. Petit coif ( pieni kampaus) on super muodikas!

Suede_5

kuvat:KC Professional

IMG_2621IMG_2642IMG_2635IMG_2644IMG_2639

Wella:

Hiustrendejä yhtään seuraaville kaikenlaiset ombre ja balayage värjäykset ovat varmasti jo tuttu juttu. Kevään kuumin värjäystekniikka on edellämainittujen uusin pikkusisko: ECAILLE, eli tortoiseshell hair eli kilpikonnavärjäys. Se on siis raidoitustekniikka, jossa hiuksiin suditaan eriasteisia toffee tai kultaroosaraitoja. Kilpparivärjäys eroaa viimevuotinen hittiväri ombresta siten, että raitojen ja pohjavärin välinen kontrasti ei ole aivan yhtä suuri.

pop-Wella-TrendVision-SS16-Ecaille-Rose-Gold3pop-Wella-TrendVision-SS16-Ecaille-Elegant-Ebonypop-Wella-TrendVision-SS16-Ecaille-Soft-Suede2 pop-Wella-TrendVision-SS16-Ecaille-Burnished-Bronze3 pop-Wella-TrendVision-SS16-Ecaille-Raw-Ore

kuvat: wella.com/professional

Ecaille värjäyksessä ohuet moniväriset raidat tuovat hiuksiin kolmiulotteisuutta ja hius vaikuttaa tuuheammalta. Kevättä kohti mentäessä vaaleat raidat tuovat kirkkautta kasvoille ja pehmentävät tummien hiusten ja talven kalvakoittaman ihon kontrastia. Lämpimät sävyt sopivat useimmille suomalaisen kasvoille näin talven jälkeen tuoden väriä kasvoille kunhan sävyvalinta on oikea. Me suomalaiset usein turhaan pelkäämme lämpöisiä sävyjä. Hiusta hellävaraisesti vaalennettaessa hius saa uudenlaista rakennetta ja helpottaa hiusten muotoilua. Jos pohjaväri pidetään lähellä hiuksen omaa tummuutta, tämä väri on todella pitkäikäinen, sillä juurikasvua ei synny koska raidoitustekniikka ei ala aivan tyvestä.

IMG_8667

IMG_8668

T: Uniquen tytöt

 

 

Kategoria(t): Hiukset, Koulutus, miehet, Muoti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s