Mazella&Palmerin opissa

Uniquen Anna vietti kuun vaihteessa Helsingissä muutaman koulutuspäivän alamme parhaiden kollegoiden opissa kun koulutustiimi Mazella ja Palmer saapui suomeen kouluttamaan. Vidal Sasoonin opeista lähtöisin olevilla Ranskalaisella Jean-Baptiste Mazella ja Englantilaisella Dove Palmerilla on vuosikymmenien kokemus hiusalan kouluttamisesta sekä salonkityöskentelystä. Teknisyys ja luovuus yhdistyvät heidän tavassaan luoda uutta tukkaa.

”Pitkää odotettu hetki koitti kun Mazzella ja Palmer saapuivat Suomeen pitämään koulutusta Loreal Academylle Helsinkiin. Valitsin kahden päivän koulutuksen nimeltä: Salon Contemporary, jossa käsiteltiin klassisia hiusten leikkaustekniikoita.  Kouluttajina toimivat toinen omistajista Dove Palmer sekä Vlad Purdel.

Mazella & Palmer:in tunnuslauseena toimii;

www.mazellaandpalmer.com

Aloitimme ensimmäisen päivän teorialla ja demo-osuuksilla. Kynä sauhisi kovaa vauhtia sillä asiaa tuli paljon. Iltapäivällä siirryimme workshop osuuteen jolloin pääsimme itse leikkaamaan. Kävimme hiustenleikkaukset maestrojen ohjauksessa ns. step-by step:inä harjoituspäihin. Tämä on hyvin tehokas tapa oppia!!!

m1m2m3

Toisena päivänä jatkoimme harjoituspäähän hiusten leikkaamista ja iltapäivällä jatkoimme syventämällä teoriaa ja seuraamalla demo-osuuksia. Koulutus antoi uutta intoa, ideoita ja inspiraatiota työskentelyyn sekä ehdottomasti taas halua kehittyä lisää!!! Sillä tämä hiusala on sellainen, että mitä enemmän opiskelet, sitä vähemmän ymmärrät osaavasi. Tiedäthän?”

m4

Upeat, kovin hiljaiset asiakkaamme 😉

IMG_8364

Intoa kevääseen. Kiitos tästä Mazella ja Palmer!

IMG_8363

Anna

 

Kategoria(t): Hiukset, Koulutus, Muoti, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s