Linnan juhlat 2015

Tänä vuonna Linnan juhlissa oli panostettu asuihin, mutta harmillista oli että kokonaisuuksista oli tingitty. Sopiva meikki, kampaus ja korut olisi monessa asussa kruunanneet kokonaisuuden. Muutamalla vieraalla oli mielenkiintoisena yksityiskohtana käsivartta koristava maalaus, osalla yhdistettynä tatuointiin ja osalla koko hihan koristavana kuviona. Monissa puvuissa oli käytetty pitsiä, sulkamaisia leikkauksia ja yksityiskohtia.

Kampauksissa nousi esiin selkeästi muutama trendi: laineet, letit, hiuskorut ja keesimäinen niskanuttura joko symmetrisesti takana tai toisella sivulla. Tänäkin vuonna osa oli päättänyt jättää pitkät hiuksensa auki, mutta se usein vie juhlavuutta pois ja arkistaa kokonaisuutta.

Positiivista oli, että miehet olivat tänä vuonna rohkeampia ja uskaltautuivat jopa hieman rikkomaan rajoja. Moni oli satsannut erikoisempaan materiaaliin ja solmintaan  rusetissa. Esim. Pirkka-Pekka Peteliuksen kalannahkarusetti oli magea!

Uniquen top 3 naiset:

tiina2 saijasaarela kiirakorpi

Näyttelijä Tiina Lymi oli upea ja elegantti Mert Otsamon luomuksessa. Korumuotoilija Saija Saarela ihastutti myös Mert Otsamon suunnittelemalla upealla puvulla jonka kruunasivat Saarelan itse suunnittelemat kauniit korut. Taitoluistelija Kiira Korpi pukeutui klassisen tyylikkääseen ja hillittyyn Tom Fordin luomukseen.

Top 3 miehet:

arman jarkkonieminen itsenäisyys2015

Mediapersoona Arman Alizad edusti frakin sijaan Tom Fordin smokissa ja kyllähän se silti hyvälle näytti! Tennistähti Jarkko Nieminen ja Susijengin kapteeni Shawn Huff olivat molemmat valinneet puvukseen  frakin, kyllähän se niin vain on että puku miehen tekee!

Näyttävin pari oli ehdottomasti Kiira Korpi ja avopuolisonsa Arthur Borges.

kiirajamies

J&M&A

Kategoria(t): Hiukset, miehet, Muoti Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s