BODY SUGARING?

IMG_5381

Olen tehnyt sokerointeja Alexandrialla kaksi vuotta, olen kokenut sokeroinnin todella tehokkaaksi ja hellävaraiseksi tavaksi poistaa häiritseviä ihokarvoja. Säännöllisellä sokeroinnilla karvan kasvu hidastuu ja vähenee huomattavasti.

Kesä aikaan sokerointi on suosittua, ei tarvitse höylätä säärikarvoja eikä kainalokarvoja päivittäin, sokeroinnin jälkeen saat nauttia karvattomasta lopputuloksesta useamman viikon ajan.

Sokerointi on hellävarainen keino päästä häiritsevistä ihokarvoista eroon, sokeri on 100%:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoistusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeroinnin tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle.

Oikealla tekniikalla ihokarvat eivät katkeile, eivätkä sisäänpäin kasvaneet karvat aiheuta ongelmia. Ihokarvojen poiston yhteydessä sokeri kuorii ihon ja tekee siitä pehmeän ja kuulaan. Iho pysyy pehmeämpänä pidempään kuin esimerkiksi höylätessä.

Tule testaamaan ja ihastu! 😉

IMG_5378Kesäterveisin Kosmetologi: Mari

 

Kategoria(t): Kauneudenhoito. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s