Sim koulutuspäivä Uniquella

SimiVapun aattona pääsimme koko tiimi kouluttautumaan kun liikkeessämme pidettiin liikekohtainen värikoulutus. Olemme nimittäin ottaneet uudeksi yhteistyökumppaniksemme uudistuneen Sim SensiDO värisarjan. Vietimme aamupäivän tutustuen sarjan väriteoriaan Simin kouluttajan Harri Tasangon kanssa ja sitten pääsimmekin kokeilemaan värejä hiusmalleillemme!

IMG_5679

Sensi-Do väri:

Sim SensiDO Cream Color on hajusteeton hiusväri, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, tarkemmin sanoen Ylöjärvellä, se on siis todellinen LÄHIVÄRI!!! Sävymaailma ja värjäysideologia on kehitetty yhteistyössä alamme parhaiden ammattilaisten ja kemistien kanssa ja siinä on loputtomasti vaihtoehtoja soveltaa yksilöllisiä värejä. Saimme kuulla koulutuksessa, että meilläkin on mahdollisuus toivoa ja kehittää tätä upeaa sävyvalikoimaa toivomaamme suuntaan.

Yhdestä SensiDO-tuubista voidaan tehdä sekä kestoväri, että kevytväri ja myös kiiltohuuhtelu hapetteiden vahvuutta ja määrää muuttamalla. Lopputulos on intensiivinen ja kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä juuri suomalaiselle hiuslaadulle suunniteltu.

Sensi-Do Absolute ammoniakiton väri:

SensiDO-maailma tarjoaa vaihtoehdon kaikentyyppisiin värjäystoiveisiin ja tarpeisiin. SensiDO Absolute -sarjan 51 sävyä on tarkoitettu hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa. Absolute-värit sisältävät arganöljyä, jonka rasvahapot, E-vitamiini ja antioksidantit kosteuttavat, suojaavat ja aikaansaavat kauniin kiillon. Erityisesti arganöljy luo hehkua punaväreihin. Absolute-sävyt eivät sisällä ammoniakkia, joten ne ovat täysin hajuttomia!!!

IMG_5680

IMG_5688

IMG_5690  IMG_5693

IMG_5787  IMG_5782

IMG_5789  IMG_5791  IMG_5790

Before-After Sim color.

Tervetuloa asiakkaaksi kokeilemaan tätä uutta ihanaa tuoksutonta Sim väriä kanssamme!

J&A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoria(t): Hiukset, Koulutus, Muoti, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s