Arkikampaus haaste vol.4

No niin.. nyt on sit mun vuoro esitellä arkikampauksiani.

Kihara on mun juttu! Koska hiukseni ovat ohuet ja piikkisuorat, kihara saa ne näyttämään tuuheammilta. Myös hyvät muotoilutuotteet ovat tärkeässä asemassa kun ohutta ja sileää tukkaa laittaa. Itse käytän föönauksen alla tuuheuttavaa tuotetta esim. Joicon Body Luxe-sarjan Volumizing elixiriä ja kuivaan tukkaan kuivashampoota tyvellä. Kuivashampoo antaa mm. tupeeraukselle erittäin hyvän pohjan jos tuntuu, että tupeeraus ei muuten kestä.

IMG_4237-0

Kiharat tykkään tehdä joko suoristusraudalla tai kiharrustikulla. Raudan alle suihkaisen hieman lakkaa, joka sisältää lämpösuojan. Lakan avulla myös kiharat pysyvät paremmin. On helppoa kun voi laittaa samaa tuotetta ennen kiharrusta ja kiharruksen jälkeen viimeistelyyn.

IMG_4007-0

Viime syksynä leikkasin itselleni otsatukan. Se oli virhe! 🙂 Aikaisemminkin minulla on ollut otsis, mutta aina päädyn sitä hetken päästä kasvattamaan. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Nyt sitten kaikki letit, nyöritykset ja pinnit käyttöön että kasvatuksen välivaiheista selvitään.

IMG_4267-0

Kun kihartaa hiukset pohjalle, saa hiuksista tehtyä vaikka minkälaisia nopeita kampauksia arkeen. Kuten tämä; jossa kiinnitän kaikki hiukset ensin ponnarilla lakipisteelle, jonka jälkeen hieman tupeeraan ja kiinnittelen kiharat muutamilla pinneillä rennosti. Nutturassa voi käyttää myös pohjalla donitsivalkkia, jolla saa vielä lisää kokoa nutturalle eikä nuttura painu kasaan päivän aikana.

IMG_4254-0

Nutturan painopistettä muuttamalla, saa helposti kampauksesta eri näköisen. Tässä painopiste on sivulla.

IMG_4318-0

Yksi lempiarkikampauksistani tällä hetkellä on puoliponnari, jonka pohjalla on yleensä myös kihara. Välillä jätän ponnarin auki ja välillä sidon sen pienelle nutturalle kuten Krista teki aiemmin omassa haasteessaan(hipsterinuttura). Ponnarin päälle kiepautan pienen suortuvan tukkaa, jotta ponnari peittyy ja ponnari näyttää hieman siistimmältä.

IMG_4290-1

Välillä, kun annan hiusten levätä kihartamiselta, yritän saada ne näyttämään edes hieman  tuuheammilta tupeeraamalla ja pitämällä niitä mm. ponnarilla. Ponnariin voi ”huijata” lisää paksuutta tupeeraamalla koko tukan ja kietaisemalla hiussuortuva ponnarin ympärille.

Inspiraatiota viikkoon!

– Miina 🙂

Vielä viimeinen arkikampaus haaste luvassa ensi viikolla ja sen teille tarjoilee Johanna.

 

 

 

 

 

Kategoria(t): Henkilökunta, Hiukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s