Arkikampaus haaste vol3.

Vastaan haasteeseen nyt omalta osaltani, joten täältä pesee… 🙂 Nämä kampaukset ovat niitä perus arkena tekemiä pika väkerryksiä,  toivottavasti saatte näistä ideaa myös omiin arki-aamuihin.  Tykkään erilaisita kieputuksista, leteistä ja ihan perusponnarista.  Teen yleensä pesun jälkeen kiharat tai letit yöksi, jotta saan hiuksiini rakennetta ja niitä on helmpompi muotoilla. Pitkän tukan luotto tuotteita ovat kuivashampoo, suolasuihke ja latvassa moroccanoilin öljy.

IMG_8888

Teen usein otsatukkaan letin ja latvoihin laineet. Hiukset saavat jäädä auki niinkuin kuvassa, tai päivän kuluessa saatan sitoa hiukset löysälle ponnarille/ nutturalle.

IMG_8643

Pitkästä tukasta saa helposti muhkean nutturan kiepauttamalla hiukset valkin ympärille.  Hiukseni olivat valmiiksi kiharettu, tämän ansioista hiuksia oli helpompi käsitellä. Siloitin nutturan pinnan kiiltosuihkeella.

IMG_8475

Viime aikoina olen innostunut kieputtelemaan hiuksiani eritavoin. Kuvassa olen kieputtanut vain etuosan, mutta kieputusta voi fiiliksen mukaan jatkaa takaosallekin ja kiinnittää vaikka pinnein. You tubessa on muuten aivan mieletön määrä erilaisia tutorialeja joista voi ottaa vinkkejä erilaisten punontojen tekemiseen!

IMG_9020

Rennon arkinutturan saat helposti tekemällä itsellesi letin, ja kiinnittämällä letin muutamin pinnein keskelle tai toiselle puolelle kasvoja. Jos vierastat sileäpintaista nutturaa ja haluat lookistasi rennomman toimii tämä varmasti!

IMG_8476

Tässä olen letittänyt hiukset sivulta toiselle, ja kiinnittänyt toispuoleiselle ponnarille. Tykkään vaihdella ponnarin paikkaa sivulta toiselle, takaraivolle ylös tai  niskaan alas. Myös jakauksen paikka vaihtelee fiiliksen mukaan ja usein kampaan hiukset myös taaksepäin ilman jakausta. Alla olevan kuvan tapaan!

IMG_9023

Ponnari letille ja rento sporttisempi arkilook on valmis. Ennenkuin kiinnitän letin ponnarilla vedän hieman letin silmukoista. Tällä tavalla saan letin näyttämään helposti paksummalta.

Kannustan teitä laittamaan hiuksia myös arkena!

Paras vinkki minkä voin antaa: ei se ole niin vakavaa ja harjoitus tekee mestarin 😉

Ensi viikolla näemme Miinan arkikampauksia, ainakin itse odotan innolla mitä Miina meille esittelee.  🙂

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s