Arkikampausviikko

Vuoden vaihduttua haastoin Uniquen kampaajat mukaan arkikampausviikkoon. Ajatuksena oli kuvata viiden päivän ajan omia arkikampauksia. Siis juuri niitä mitä meidän aamukiireessä tulee sutaistua tukkaan ennen töihin lähtöä.

Joka viikko julkaisemme yhden kampaajamme ottamat kuvat. Luvassa on siis ehtaa känny- selfietä teille kokonaisen viiden viikon ajan;D Nauttikaa!!!

Toivotavasti tämä inspiroi teitä aamukampauksissanne!

Annikan arkikampauksia:

IMG_4002  IMG_4785 

Jakauksen paikan vaihtaminen.

Jo jonkin aikaa on ollut trendikästä kammata keskijakauksella tukka, mutta trenditietoisimmat kampaavat kesäällä jakauksensa voimakkaasti sivuun.

Oikean puoleisen kuvan kiharat on tehty edellisen illan pestyyn ja föönattuun tukkaan tekemällä nutturat (yht. 2kpl  molemmin puolin) yön ajaksi kuivaan juuri föönattuun tukkaan jossa alla oli Structure BEACH-suolasuihketta ja MOROCCONOIL-öljyä. Kampasin osiot huolellisesti ennen kieputusta ja kiinnitin osiot pinneillä yöksi. Aamulla avasin nutturat varoen ja suihkutin kuivashampoota ja kevyttä lakkaa väliin antamaan kuohkeutta ja pitoa.

Pidän siitä, että hiuksissani on hieman mittaa. Alan ammattilaisena koen osaavani kammata tukkaani eri tavoilla, pidemmästä mallista saan erilaisia variaatioita helpommin. Olen jo pitkän aikaa koittanut haastaa itseäni siihen, että en milloinkaan lähtisi töihin niin, että tukkani olisi samalla tavalla kuin edellisenä päivänä.

IMG_4792  IMG_4802  IMG_4801  IMG_4798

Kesän lettikampausten jälkeen olen alkanut kieputtelemaan tukkaa. Nämä kampaukset ovat helppojaja kestäviä kun pipo tarvii laittaa työmatkoille paukkupakkasilla.

Aluksi suihkutan kuivashampoon pohjalle ja tupeeraan tyven kauttaaltaan. Tällä tavalla saan juurta nousemaan ja hieman kitkaa tukkaan jotta kampaus pysyy paremmin. Aloitan ensin kieputtamisen toiselta puolelta päätä  ja kiinnitän osion toisen korvan taakse pinneillä. Sitten teen samoin toiselle puolelle mutta tämä kieputus jää silloin lyhyemmäksi. Sen jälkeen kerään molempien osioiden latvat yhteen ja teen niistä vaikka pienen nutturan tai sykerön korvan taakse. Tästä kampauksesta saa hetkessä juhlavamman lisäämällä esimerkiksi hiuskoristeen kampaukseen.

IMG_1735

Joskus kampaajallakin on Bad hair day, mutta välillä tulee muutenkin pidettyä sisällä pidettäviä hattuja.  Kuvan latvat on kiharrettu kiharapuikolla…

IMG_4859  IMG_4860  IMG_4839

Rusetti: Pohjalle kannattaa tehdä perusponnari niin osio pysyy paremmin hallinnassa (tupeerasin myös hieman omaa tukkaa juuresta). Otan toisen ponnarin ja aloitan aivan kuin laittaisin ponnarin toisen päälle, mutta jätän viimeisen kierroksen kesken (tukka jää lenkille ja latva jää ”törröttämään” yli). Jaan lenkin keskeltä kahtia. Pyöräytän takana oleva ylimääräisen latvan jaetun osion keskeltä eteen, kiinnitän pinnillä niin, että latva menee piiloon rusetin alle.

Arjessa rusettinuttura saa mielestäni olla hieman raffimpi ja pörröinen, mutta tämä toimii loistavasti myös siloiteltuna juhlaan.  Pohjalla tuotteena käytin kuivashampoota, päälle lakkaa. Siistimpään versioon suosittelen päälle lisäämään vielä kiiltosuihkeen.

IMG_4871  IMG_4864  IMG_4867

Erilaisilla hiuskoristeilla ja nyöreillä kampauksiin saa luotua nopeasti erilaisia lookkeja. Pohjalle tein löysän nutturan tupeerattuun tukkaan. Päälle nyöritin punosnauhaa kolme kierrosta ja kiinnitin niskaan pinneillä. Nauhan olen alunperin ostanut muistaakseni ranteeseen kieputettavaksi, mutta luovuutta peliin!

Ensi viikolla onkin Kristan arkikampausten aika;)

Iloista viikonloppua kaikille!

A

 

Kategoria(t): Hiukset, Muoti, Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s