Mikä kumman suolasuihke?

Naistenlehdissä ja blogeissa on viime kesästä alkaen  ollut keskustelua suolasuihkeista. Mihin tarkoitukseen suolasuihkeista on oikein tehty?

Suolasuihke on ehkäpä helpoin tapa saada rento, mutta silti laitetun näköinen hiustyyli. Sen salaisuus on ryhdikkyys: hennot suomalaiset hiukset saavat kuin lisää rakennetta ja taipuisuutta.

Rasvoittuvalle hiukselle suolasuihke on loistotuote, sillä se jättää hiukset hieman mattapintaisiksi. Suihkeen antama karheus takaa myös pitävän pohjan muulle kampauksien alle.

IMG_1876.JPG

Parhaan tuloksen saa, kun suihkuttaat suolasuihketta joka puolelle pyyhekuiviin hiuksiin erityisesti tyvialueelle josta hiuksen haluaa kohoavan. Puristele ja pöyhi hiuksiasi suihkuttelun lomassa, niin saat luonnolliset laineet helposti jos hiuksesi on valmiiksi luonnontaipuisa. Voit myös pyöritellä hiuksia sormen ympärille ja vaikka kiinnittää osiot hetkeksi kuivumaan nipsuilla. Anna kuivua itsekseen tai föönaa. Harjan et välttämättä tarvitse, sillä nämä hiukset saavat olla ihanasti sekaisin! Suihkauta tarpeen mukaan hiuslakkaa kiinnittämään tuotos ja siinä se! Olet valmis  upean rennon ja huolettoman näköisenä!

Trendikkäämmät ja nopeammat pikkujouluhiukset hiukset saat suoristusraudalla ja suolasuihkeella.  Laita suolasuihketta kosteaan tukkaan, föönaa ja kääntele suoristajaa hiuksissasi edestakaisin niin saat hauskan ja boheemin laineen hiuksiin, joka suolasuihkeen ansiosta kestää ja jopa paranee ajan kanssa. Eli täydellinen tyyli hiuksille, joita ei tarvitse laittamisen jälkeen ajatella sen enempää!!!

Tämän tyyppinen laine sopii lähes kaikille pituuksille, lyhemmästä todella pitkäänkin hiukseen.

Voit kääntelytiheydellä itse päättää kuinka kurvikasta lainetta haluat ja jos teet eri tiheyksillä koko pään lopputuloksena on luonnollisempi ja seksikkäämpi lookki.

Fudge-medium-hair-2012 fudge_long_hair.

Kuvat: Fudge

Huom! Tämä tyyli myös lisää volyymiä hiuksiin runsaasti, joten hiuksesi näyttävät ihanan paksuilta helposti!

 

IMG_1956 IMG_1957 IMG_1958

Valikoimastame löytyy kolmen eri valmistajan suolasuihkeet:

Sebastian 28,50€

Structure 15,95€

Fudge 23,75€

Tervetuloa hamstraamaan omasi!

 

 

Kategoria(t): Hiukset, Tuotteet Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s