Syksy/talvi 2014 trendit Wellan kertomana

Wella järjesti syksyn piristykseksi trendi-illan Tampere-talon hienoissa puitteissa, johon suuntasimme työpäivän päätteeksi. Illan tarjonta keskittyi syksyn ja talven hiustrendeihin – niistä meille kertoi kaksi uutta Wellan kouluttajaa. Huippua nähdä uusia kasvoja koulutusrintamalla!

Reshape collectionissa hiuksissa nähdään uuden muotokielen kokeiluja: vanhojen kauneusnormien rajat rikotaan ja hiukset asetetaan tarkoituksella kontrastiin pään muotojen kanssa. Näin saadaan esiin uudenlaista, yllättävää kauneutta -Puhutaan jopa ”oudonkauniista”.

Muuttuvassa maailmassa vaaditaan uutta näkökulmaa: tämän päivän rajatapaukset ovat tulevaisuuden kauneutta. Edelläkävijät ja kokeilijat uskaltautuvat rikkomaan iän, värien ja muotojen rajoja, yhdistäen todellisen ja virtuaalisen, tulevaisuuden ja menneisyyden.

SavedPicture-2014921192312.jpg

SavedPicture-201492119231.jpg

SavedPicture-2014921192224.jpg

Väri määrittelee muodon anatomian uudelleen valojejen ja varjojen vastakkainasettelulla ja saa katsomaan värejä eri näkökulmasta sijoittelun ja sävyjen suhteen. Varjosävyt tummanruskeista, sinapinvaaleista ja tiilenpunaisista patinoituihin akvamariinin ja jaden värisiin hiuksiin, luo illuusion värin liikkumisesta varjoissa: harmaa toimii värivalikoiman katalyttina.

SavedPicture-201492119228.jpg

SavedPicture-2014921192240.jpg

Aikaisempiin vuosiin verrattuna sävyt ovat tummanpuhuvia ja harmaan eri sävyillä luodaan varjostuksia. Punaiset värit ovat kylmiä, mutta myös sinapinkeltainen on supertrendikäs! Leikkauksissa kiinnitetään huomiota muotoon ja sitä korostetaan luomalla paljon rakennetta ja tekstuuria. Otsahiukset ovat joko todella lyhyet tai todella pitkät.

Wella-winter-2014-01 Wella-winter-2014-02

Wella-winter-2014-05 Wella-winter-2014-04

Kuvat Wellan lehdistötiedotteesta 2014

-J

 

Kategoria(t): Koulutus, Muoti, Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s