American shave

MIEHET HUOMIO!

Haluaisitko kokeilla jotain erilaista parturissa käydessäsi? Nyt se on mahdollista meillä, nimittäin meiltä saat nykyään myös amerikkalaisen parranajon.

Parranajot partureissa olivat aikaisemmin ”normaali” palvelu miehille, joka hoitui samalla kerralla kun hiuksetkin siistiytyivät. Vuosien varrella parranajo on kuitenkin muuttunut kotona hoidettavaksi päivittäiseksi rutiiniksi partakoneella.

Parranmuotoilussa kaikki on mahdollista (riippuen tietenkin jokaisen parran kasvusta ;)) Ja tällä hetkellä miehillä näkyykin paljon erilaisia partavariaatioita katukuvassa.

https://i0.wp.com/vitonen.fi/wp-content/uploads/2013/06/beardtypes.jpg

Mikä sitten on amerikkalainen parranajo parturissa?

Amerikkalainen parranajo on enemmmän, kuin pelkkä parranajo. Se on hemmotteluhoito, erilainen kokemus ja hyvä lahjaidea miehelle. Parranajo tehdään aina partaveitsellä olkoon se muotoilu tai koko parran ajo.

Mitä siinä tapahtuu?

Parranajo aloitetaan lyhentämällä/muotoileimalla parta, jotta itse ajo olisi miellyttävänpi. Tämän jälkeen kasvoille laitetaan lämpimät pyyhkeet pehmentämään partakarvaa ja avaamaan ihohuokosia. Tämä vaihe toistetaan 2-4 kertaan riippuen parran laadusta.

20140722-134826-49706368.jpgIMG_4668IMG_4669Seuraavaksi levitetään partavaahto ajettavalle alueelle ja aloitetaan. Ajossa käytetään aina puhdasta veistä johon laitetaan aina uusi kertakäyttöterä jokaista asiakasta varten. Kun parta on ajettu kasvojen iho puhdistetaan ja tarkistetaan lopputulos. Lopuksi kasvoille levitetään  rauhoittava after shave ja tehdään kevyt kasvohieronta. Aikaa palveluun kuluu n.30min ja maksaa 35€

imageimageIMG_4671

Tervetuloa palveltavaksi!

-K

Kategoria(t): amerikkalainen parranajo, miehet, parranajo. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s