Itsenäisyyspäivän vastaanoton muotikatsaus

Itsenäisyyspäivän perinteisiä linnanjuhlia vietettiin poikkeuksellisesti tänä vuonna Tampereella, Vain muutaman korttelin päässä salongiltamme Tampere-talossa. Me saimme myös kunnian olla mukana kaunistamassa juhlavieraita. Päivä oli mitä mahtavin kiitos kaikille mukana olleille:)

20131207-124731.jpg  20131207-125031.jpg

Illalla kisakatsomo perustettiin jo perinteisesti ravintola Teerenpeliin. Oli hienoa nähdä kuinka tämän vuoden rennompi pukukoodi oli innostanut ihmisiä tuomaan rohkeammin omaa persoonaansa esiin juhlassa.

Hiuksista:

Tämän hetken pehmeämpi ja luonnollisempi hiusvärimuoti piti kampauspuolen hillitympänä lisäksi hiuskoristeita ei nähty yhtä paljon kuin edellisinä muutamana vuotena. Yhtenä syynä arvelemme rennomman pukukoodin jolloin muita asusteita pystyi käyttämään enemmän. Emme ole tästä harmissaan, sillä joskus vähemmän on enemmän.

Pitkissä hiuksissa rennot kiharakampaukset pitivät jälleen suosionsa, mutta oli aivan ihanaa ammattilaisena nähdä enenevässä määrin taidokkaita sileitä kampauksia. Kampausten painopisteet olivat selkeästi joko korkealla pään päällä tai aivan niskassa. Edellisvuosia enemmän nähtiin myös hiuksia osittain auki.

Kampaus suosikkimme kokonaisuus huomioon ottaen olivat:

Tyylikkäin auki jätetty kampaus: Jaana Pelkonen

Tyylikkäin  sidottu kampaus: Meeri Koutanniemi,

Tyylikkäin lyhyt hius: Maria Ylipää

hyvä tukka  jaanan tukka

Kaikki kampaukset eivät olleet niin onnistuneita mielestämme;)

tukka

Asuista:

Naisten asuissa nähtiin hienostuneita tilaisuuteen sopivia hillittyjä kokonaisuuksia joista tyylikäs esimerkki oli Jenni Haukio sekä persoonallisimpia kokonaisuuksia kuten Meeri Koutaniemi. Meerin kokonaisuus päästä varpaisiin oli huikean hieno, mutta olimme tyytyväsiä, että kaikki eivät olleet lähteneet näin räikeälle linjalle itsenäisyyspäivänä. Olisi ollut muuten aikamoinen itsenäisyyspäivän sirkus;)

Jenni Frida

Tamperelaisten suunnittelijoiden asuja sekä kierrätysmateriaaleja oli upeasti nähtävillä. Näitä toivomme lisää! Pukukoodin salliessa lyhyemmät helmat, kengissä annettiin blingin loistaa!

Miehien asut olivat maltillisempia tänä vuonna. Solmion ehdoton trendiväri oli HOPEINEN. Illan erottujina miesten asupuolella oli Duudsonit ja Tommi Liimatainen kalanruotoletissään sekä sinisissä kengissä.

Duudsonit

Uniquen tytöt valitsivat myös oman top 3 suosikkinsa illan vieraista. Ne ovat tässä:

Minka Björk, Jaana Pelkonen ja Pamela Tola

Tommi jaana Pamela

A

kuvat: IS, AL, IL

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s