Unique Hairdressing 4 vuotta!

Tältä se näytti elokuu 2009. Unique Hairdressing. Johannan ja Annikan pitkäaikainen unelma alkoi saada lihaa luiden ympärille kun Aleksanteinkadun ja Hämeenkadun kulmauksen kiinteistö päätettiin saneerata täysin ja kaikki kiinteistön tilat menivät uusiksi. Samaan kiinteistöön rakennettiin hotelli ja kahteen ensimmäiseen kerrokseen sekä kattohuoneistoon liiketiloja. Kampaamomme löysi paikkansa osittain vanhasta Siiri Korkeen liiviliikkeen tilasta joka sijaitsi kiinteistön Aleksanterinkadun puolella.

K1K2

K3

Koska yläkerran aulatila haukkasi ison osan yläkerran neliöistä päätimme rakennuttajan kanssa yhteistuumin räjäyttää rappuset alakertaan ja jatkaa tilojamme sinne. Rakennuttajan kanssa suunittelimme seinien paikat, vesipisteiden paikat, sähköt ym ym… Hommaa oli valtavasti, mutta silloin ei tunteja laskettu sillä jotain mullistavaa oli tapahtumassa elämässämme:)

K4

K5

K6

K7

Illat venyivät pikkutunneille ja syksy alkoi lähestyä…  Hommaa oli paljon ja isot kiitokset kaikille rakkaille remontti apureillemme, etenkin Valtterille ja Kaitsulle!

Ja tasan neljä vuotta sitten 1.10.2009 rakkain toiveemme ”rakkautemme hedelmä” ;D Unique Hairdressing avasi virallisesti ovensa asiakkaille.

K8

K9

K10

Aivan mahtavat neljä vuotta jo takana ja toivottavasti monia edessä. Hetkeäkään en vaihtaisi pois. Nämä neljä vuotta ovat kasvattaneet minua ihmisenä paljon. Opettaneet yrittäjyydestä, yrityksen pyörittämisestä, asiakspalvelusta ja  ystävyydestä paljon.   Tuhannet kiitokset kaikille tällä matkalla mukana olleille. Ystäville, läheisille ja erityisesti teille asiakkaat. Ilmat teitä emme olisi tässä! ❤

-A

K11

image

Tänään nosteltiin vähän maljaa juhlan kunniaksi asiakkaiden ja yllätysvieraiden kanssa Uniquella. Vielä taisi huomisellekkin vähän herkkuja jäädä, että ei muuta kuin tervetuloa moikkaamaan jos lähellä liikutte;)

Synttäreiden kunniaksi Unique lanseerasi uuden pikkujoulukampanjan, KAMPAUS ETKOT jota tullaan tekemään ainakin pikkujoulusesongin ajan liikkeessämme. Kampaus etkoilla hiuksiin loihditaan pikakampauksia erilaisia tilaisuuksia varten vain 15 minuutissa. Kampaukseen voi tulla ilman ajanvarausta eikä lompakkoonkaan tule suurta lovea kampaajalla käynnistä. 🙂

Siis tervetuloa Kampaus etkoille kanssamme! Lisätietoa ajankohdista saa facebook-sivuiltamme lähipäivinä: http://www.facebook.com/uniquehairdressing.fi.

standijuliste 004A&M

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s