Sebastianin syksy

Rapsakkaa syksyn alkua ja terveisiä koulutuksesta;)

Amerikkalaisen hiusmuotoilusarja Sebastianin syksyn hiuskokoelma on poikkeuksellisesti täysin mustavalkoinen. Sebastian on tällä kertaa inspiroitunut erilaisista tekstuureista ja pinnan kontrasteista ja siitä miten löytää balanssi näiden välillä.

Sebastianin yhteistyökumppanina tässä collectionissa on Lontoolainen muotisuunnittelija Hannah Marshall. Marshall on tunnettu pikkumustistaan joihin hän on luonut uusia erilaisia muotoja ja tekstuureja erilaisten materiaalien kautta. Sebastian halusi tuoda designerin idean hiuksiin.

1970 luvun Los Angelesista lähtöisin oleva Sebasian luottaa leikkaustekniikoissaan jälleen veitsitekniikkaan ja pyrkii luomaan uskollisena itselleen jotain ennennäkemätöntä ja erikoista. Sebastianin käsialaa ovat myös maailman ensimmäinen kreppirauta, ensimmäinen ammoniakiton kevytväri, ensimmäinen työstettävä aerosolisuihke :Sebastian Shaper ja ensimmäinen yhdistetty hoito-ja muotoilutuote: Potion 9

TWIST & TEXTUREHI-GLOSS CRIMPTHE UNWINDTEXTURE WAVE

Uusimman collectionin takana olivat myös kaksi uutta Sebastian tuotetta joilla näiden mustavalkoisten hiuskuvien lookit luotiin. Mattaa ja kiiltävää;)

Texture MakerShine Shaker

Texture maker: Kevyt ja monipuolinen rakennesuihke. Merisuolakiteitä sisältävä mineraalisuihke, joka antaa matan lopputuloksen ja keskivahvan pidon. Tämä rakennemuokkaaja sopii mainiosti sekä miehille että naisille. Kosteaan ja kuivaan hiukseen laitettava. Föönauksen pohjalle tai ilman.

Shine shaker: Patentoidun Air tech teknologian ansiosta ultarakevyt, voimakkaan kiillon takaava aerosolisuihke joka ei kerrostuttaessakaan tee raskaaksi. Kevyt hohtavaa peilimäistä kiiltoa

https://www.youtube.com/watch?v=nHdytukTSaY#t=29

A

kuvat: Sebastian

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s