Lontoo mielessäin

Nyt on vaput juhlittu ja jälleen palattu sorvin ääreen. Tämän salongin saksiniekat juhlivat tänä vappuna jokainen omilla tahoillaan. Oli mukava palata aamulla duuniin ja vaihtaa kuulumiset aamukahvimuki kädessä. Oli todellinen paluu arkeen kun toukokuun alusta meillä vaihtui uusi kassaohjelma ja se aiheutti pieniä hikikarpaloita otsalle. Se lisäksi meille tulee aivan uusi tuotesarja myyntiin ja niitä helvatun pahvilaatikoita on sokkeloksi asti koko takahuone täynnä. Mutta siitä lisää tuonnempana;)

Salonkimme tapoihin on ollut käydä koututtautumassa ulkomailla vähintään joka toinen vuosi. Eri maissa koulutuksissa on aikamoisia eroja mutta täytyy kyllä sanoa, että ainakin minun mielestäni (ja monen kollegani) Lontoo on hiusmuodin mekka. Jos Pariisi on muodin, Lontoo on hiusmuodin!  Niin paljon rohkeita tyyppejä ja kaupunki täynnä erilaisien alakulttuurien seuraajia, että mikään hiustyyli ei voi olla liian erikoinen Lontoon kaduille.  Saisin kulumaan viikon Lontoossa pelkästään jo katukahviloissa istuen aamuruuhka-aikaan tuijotellen ihmisiä (ja illat shoppaillen, hah 😀 ).

Kuten edellisestä saattaa arvata matkaamme jälleen heinäkuussa Lontooseen ja tällä kertaa itse Vidal Sassoonin ”opetuslasten” omaan kouluun Hob Salon:siin. Olemme jo kahdesti opiskelleet Sassoon Academyssä Lontoossaja Tigillä New Yorkissa joten nyt halusimme kokeilla jotain uutta. Innolla odottaen mitä heinäkuu tuo tullessaan!

Valitettavasti kaikki eivät aina pääse reissuille mukaan syystä tai toisesta, mutta tällä kertaa laukkunsa pakkaa Johanna, Miina ja Annika. Saatte varmasti tiukkaa tilanneraporttia kun aika tulee paikan päältä sekä tietysti tuhdin kesä/syysmuoti paketin kun kotiudumme. Siihen on vielä aikaa ja nautitaan muista jutuista sitä ennen!

Alla muutamia kuvia edelliseltä Sassoonin koulutusmatkalta. Bongaa tutut:)

A

IMG_3724

IMG_3725IMG_3757IMG_3728IMG_3799IMG_3746IMG_3730IMG_4322IMG_3794IMG_3830IMG_3820

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s