Warehousen trendi-ilta

Kevään koulutukset starttasivat Warehousen järjestämällä trendi-illalla. Suuntasimme trendi-iltaan, työpäivän päätteeksi, intoa puhkuen.

Trendi-ilta aloitettiin kertomalla millaista on tämän hetken muoti. Muodissa näkyy tällä hetkellä paljon vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä. 60-luvun lyhyet ja graafiset leikkaukset, isot tupeeratut kampaukset ovat in. Hippimuodin värimaailma tuo kullan vivahteen hiusväreihin. 80-lukua näkyy meikeissä, hiusten värjäyksissä ja muotoilussa. Musta-valkoisuus näkyy vaatteissa sekä hiuksissa. Nykypäivänähän hiukset, meikki ja muoti kulkevat vahvasti käsikädessä. Myös musiikista otetaan paljon vaikutteita muotimaailmaan.

Punasävyt pysyvät myös vahvasti muodissa mukana, uutena lisänä vivahteikkaisuus tuo lisäilmettä punaisille hiuksille. Hyvästi yksiväriset hiukset, nyt on aika leikkiä väreillä!

Erityisen muodikkaita leikkauksia tällä hetkellä ovat erilaiset polkkahiukset ja lyhyet hiukset.

Kampauksissa erilaiset niskanutturat ovat todella trendikkäitä ja pitkistä hiuksista taiottu feikkipolkka on myös erilainen mutta rennompi kampaus valinta juhliin. Hiusten viimeistelyssä  nähdään mm. wet-look, voimakkaat sivujakaukset ja ”bed head” look.

Kun meille kaikille oli ensin esitelty mitä ja mikä on muotia, oli aika aloittaa varsinainen koulutus. Kouluttajat leikkasivat muutaman erilaisen mallin ja näyttivät miten pitkiin hiuksiin tehdään muodikas feikkipolkkakampaus.

Tässä muutamia kuvia koulutuksesta:

DSC02957                    DSC02956

WP_20130313_016 WP_20130313_024

Päällimmäisenä jäi mieleen: musta-valkoinen, lyhyet naisten hiukset, efektivärjäykset, puhtaat vaaleat sävyt, punaväreillä leikittely.

– K & M

Kategoria(t): Koulutus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s